Gebruiksvoorwaarden

Giotto BVBA, hierna te noemen “we” of “ons”, beheert deze website

LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT. DOOR UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE GAAT U AKKOORD MET DE VOLGENDE VOORWAARDEN. INDIEN U NIET AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN, GEBRUIK DEZE WEBSITE DAN NIET.

1. Producten, inhoud en specificaties.

Alle functionaliteiten, inhoud, specificaties, artikelen en prijzen van artikelen en diensten beschreven of afgebeeld op deze website kunnen ten allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bepaalde gewichten, maten en vergelijkbare beschrijvingen zijn benaderingen en dienen alleen ter informatie. Wij doen al het redelijk mogelijke om de kenmerken van onze artikelen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Zo ook de kleuren. De kleur die u ziet is afhankelijk van uw computer. We kunnen niet garanderen dat uw computer de kleuren juist weergeeft. Indien op een bepaald moment artikelen of diensten op onze website staan, biedt dit geen garantie dat onze artikelen of diensten ten aller tijden beschikbaar zullen zijn. Het is uw verantwoordelijkheid te voldoen aan alle toepasselijke lokale, nationale en internationale wetgeving (waaronder begrepen wetten met betrekking tot minimum leeftijd eisen) met betrekking tot bezit, gebruik en verkoop van enig item aangeschaft via deze website. Door een bestelling te plaatsen gaat u ermee akkoord de bestelde artikelen uitsluitend op een wettelijk manier te gebruiken.

2. Nauwkeurigheid van gegevens.

Wij trachten te waarborgen dat de informatie op deze website volledig, nauwkeurig en actueel is. Ondanks onze inspanningen kan de informatie op deze website van tijd tot tijd onjuist, onvolledig of verouderd zijn. Wij geven geen garantie met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit. Artikelen op deze website kunnen niet verkrijgbaar zijn of afwijken van de beschreven kenmerken.

3. Gebruik dan deze website.

Het ontwerp van deze website en alle tekst, afbeeldingen, informatie, inhoud en ander materiaal dat wordt weergegeven, kan worden gedownload van de website zijn het eigendom van BVBA Giotto en zijn beschermd door het auteursrecht, handelsmerkrecht en mogen uitsluitend worden gebruikt zoals beschreven in onze voorwaarden of met toestemming van de eigenaar van dergelijk materiaal. Het is u niet toegestaan de informatie of het materiaal op deze website op enige wijze te wijzigen, reproduceren, publiceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken voor commerciële doeleinde. Dit gebruik kan in strijd zijn met het auteursrecht, handelsmerkrecht, publicatierecht, privacy recht of andere eigendomsrechten en voorschriften. U accepteert de verantwoordelijkheid van alle activiteiten die plaatsvinden door uw account of wachtwoord.

4. Merkenrecht.

Bepaalde handelsmerken, handelsnamen, dienstmerken en logo’s die worden gebruikt of weergegeven op deze website zijn geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken, handelsnamen en dienstmerken van ons en aan ons gelieerde ondernemingen. Niets op deze website verleent enige licentie of enig recht tot het gebruik zonder onze schriftelijke toestemming of die van de derde partij eigenaar.

5. Links naar deze website.

Het is niet toegestaan een link van een andere website naar een pagina op deze website te creeren of in stand te houden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Het is niet toegestaan deze website of enig materiaal weergegeven op deze website in een kader of iets dergelijks op een andere website te plaatsen of te tonen zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Eventuele toegestane links naar deze website dienen te voldoen aan alle toepasselijke wet en regelgeving. 

6. Links naar derde partijen.

Deze website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van ons of aan ons gelieerde ondernemingen. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. Wanneer u deze links gebruikt, verlaat u deze website. Noch wij, noch aan ons gelieerde ondernemingen zijn verantwoordelijk voor enige informatie, inhoud of materiaal op enige andere website of toegankelijk vanaf enige andere website. Noch wij, noch aan ons gelieerde ondernemingen geven garanties met betrekking tot enige andere website of enige informatie, inhoud, materiaal of resultaten die u verkrijgt door het gebruik van dergelijks websites. Indien u besluit enige andere website te bezoeken via een link, doet u dit geheel op eigen risico.

7. Gebruikersgegevens en privacy beleid van deze website.

De verantwoordelijke voor de verwerking, BVBA Giotto, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijks gegevens.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw gebruikersgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan BVBA Giotto gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x